Havens dag 2. weekend i september

Havens dag 2022

Igen i år fejrer vi havens dag hos Flemmings Planteskole. Det sker søndag d. 11 september kl 9-16 med en masse gode tilbud, og GOODIEBAGS til de første 50 betalende kunder i butikken. Du finder stort sortiment med mange flotte skjulere til stueplanter, krukker til terrassen, årets julepynt, og et havecenter fyldt til randen med smukke prydtræer, bærbuske, frugttræer, stauder og krydderurter.

Temaet for havens dag er i år “Gør din have frodig og øg biodiversiteten – plant om efteråret.” Havejorden er lun om efteråret, så planterne vil hurtigt vokse videre når de kommer i jorden. Plant derfor nu, og se resultaterne til næste år. Har du en frodig have, med mange forskellige planter, øger du biodiversiteten.

I butikken kan du allerede nu deltage i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr til Flemmings Planteskole, ved at udfylde en seddel med navnet på din yndlingsplante, og vil du øge dine chancer kan du også deltage inde på vores Instagramside: Flemmings_Planteskole, hvor du skal bruge hashtag #flemmingsplanteskole2022 under dit bedste sommerbillede.

Vi ses til en festlig dag søndag d. 11. september.