Vi har åbent

Trods den vanskelige situation i Danmark, holder vi åben som normalt indtil videre i Flemmings Planteskole på Sigynsvej i Vordingborg, – Så længe vi kan håndtere situationen, dvs. ikke for mange kunder inde af gangen, og at den enkelte kunde respektere at holde god afstand til hinanden og personalet. Vi henstiller til, at man ikke bruger os som udflugtsmål, men kun kommer, hvis man ønsker at handle. Det kan godt lade sig gøre at sende en mail til os med en evt. bestilling, som vi så vil lave klar til afhentning ( mail@vordingborg-plantehandel.dk ) vi kan desværre ikke påtage os at bringe ud, da vi har måtte spare på lønomkostningerne. Vi vil besvare i det omfang, vi kan, men befinder os ikke ved computeren hele tiden. Med god tålmodighed og forståelse fra alle sider skal vi forhåbentlig nok komme igennem dette.